Chat with us, powered by LiveChat
Etansare si izolare

Etansare si izolare

Etansarea si izolarea participa activ la reducerea risipei de energie. Spuma poliuretanica sau siliconul reprezinta solutii de izolatie necostisitoare si se pot folosi impreuna cu benzi de etansare.

Afiseaza 1-20 din 42 produse

pe pagina
Descrescator

Afiseaza 1-20 din 42 produse

pe pagina
Descrescator
Etansare si izolare

Spuma poliuretanica este utilizata pe scara larga in industria constructiilor. Ea serveste scopului de a eficientiza consumul de energie dar poate avea si alte proprietati, precum spuma poliuretanica antifoc sau spuma pentru polistiren.

Siliconul sanitar serveste etansarii, umplerii rosturilor de imbinare el avand aderenta foarte buna la suprafetele neabsorbante si rezistenta la temperaturi ridicate.

Pentru rosturi sanitare, de constructie sau vitraje termoizolante se foloseste silicon neutral, el intarindu-se sub actiunea umiditatii, astfel formand un izolant elastic rezistent la mucegai si necoroziv pentru metale. Siliconul neutral are aderenta excelenta la sticla, ceramica, otel inoxidabil sau lemn vopsit.

Aplicati benzi de etansare la nivelul usilor si ferestrelor pentru a impiedica praful si apa sa intre in cladire. Benzile sunt o metoda avantajoasa de izolare, fiind in acelasi timp foarte usor de montat.

Oferta este completata de pistoale profesionale pentru silicon pentru spumele ce nu dispun de functionalitatea de aplicare manuala.