Chat with us, powered by LiveChat
Casti protectie

Casti protectie

Casti protectie pentru un spor maxim de siguranta, construite pentru diverse domenii de activitate precum constructii, agricultura sau electrica si telecomunicatii, cu multiple reglaje, asamblate din diferite materiale, astfel incat sa corespunda normelor in vigoare.

Afiseaza 1-20 din 31 produse

pe pagina
Descrescator

Afiseaza 1-20 din 31 produse

pe pagina
Descrescator
casti protectie

Orice activitate care implica riscul de lovire la cap necesita obligatoriu casti protectie, iar aceasta regula se aplica cu mare strictete de la sporturi, asadar activitati recreationale, pana la cele profesionale, precum munca pe santier.

Te invitam sa arunci o privire pe lista de produse de mai sus, pentru a descoperi care dintre produsele oferite de noi sunt relevante pentru activitatea ta.

Pentru a face un rezumat al activitatilor pentru care oferim o gama variata de casca de protectie, vom incepe cu cele dedicate constructiilor, si vom continua specific cu cele de logistica si depozitare, agricultura, industria alimentara, confectii metalice, petrol si gaze, energie electrica si telecomunicatii.

Majoritatea castilor de protectie oferite sunt prevazute cu reglaj suplimentar astfel incat sa se potriveasca perfect circumferintei capului si suplimentar, pot fi dotate si cu ochelari de protectie transparenti si integrati, asa incat sa nu existe riscul sa ii pierzi vreodata.

O curea suplimentara cu prindere se regaseste sub barbie, pentru fixarea finala. Casca santier sau casca de protectie santier asigura protectie optima impotriva eventualelor accidentari neprevazute, materialele din care sunt construite putand fi policarbonatul, polietilena, plastic ABS sau HDPE. Cei care se ocupa de alpinism utilitar, pot gasi de asemenea modele interesante in gama noastra de produse, in diferite forme dar si culori.