Chat with us, powered by LiveChat
Opritoare de cadere

Opritoare de cadere

In oferta Tribag gasesti opritoare de cadere, care, exact asa cum le spune si denumirea, au rolul de a oferi libertate totala in realizarea sarcinilor, intervenind doar atunci cand este necesar, in caz de cadere declansand blocarea deplasarii.

2 produse

pe pagina
Descrescator

2 produse

pe pagina
Descrescator

Ce alt sentiment este mai important cand lucrezi la inaltimi mari decat acela de siguranta? Nu doar centurile de siguranta si restul de echipament disponibil te protejeaza in lucrul la inaltimi mari, la fel de importante fiind opritor de cadere sau opritor de cadere cu cablu retractabil.

Dupa cum deducem usor din denumirea acestui produs, rolul sau este sa opreasca si sa blocheze caderea muncitorului in situatia nefericita in care acesta se afla in pericol. Toate acestea functioneaza mecanic si actioneaza in momentul sau chiar cu cateva momente inainte ca evenimentul neplacut sa aiba loc.

In oferta noastra gasesti opritor de cadere retractabil, care poate fi folosit pentru cei care lucreaza pe nacele sau opritor de cadere retractabil, care functioneaza impreuna cu diverse carabine. Produsele noastre pot fi folosite pentru a va asigura lucratorii in diverse aplicatii, precum lucrul pe acoperisuri de cladiri sau hale industriale, pentru lucrul pe schele de constructii, pe silozuri de cereale sau pe platformele de lucru.

Cele specifice, au o arie mai restransa de utilizare, precum nacele, lifturi sau schele de constructii. Opritoarele de cadere pot fi fixe sau pot fi pivotante, in functie de model. Exista desigur si alte tipuri de opritoare, precum cele care se monteaza pe franghie sau pe cablu metalic sau cele care sunt construite dintr-un rulou cu arc si pe care se poate infasura chinga textila sau cea macanica. Opritoare cadere retractabile trebuie alese in functie de aplicatie, caci sunt disponibile si in lungimi diferite, de pana la 25 de metri, aceasta specificatie oferind o libertate vasta de miscare lucratorului.