Chat with us, powered by LiveChat
Consumabile sudura

Consumabile sudura

Electrozii de sudura sunt tije metalice sau nemetalice, realizate din material conductor electric, concepute pentru a furniza curent pieselor ce necesită a fi sudate. Electrozii consumabili sunt fabricați din sârmă de sudură, care se clasifică în carbon aliat și înalt aliat. Rolul stratului de acoperire este de a trata metalurgic baia de sudură, de a o proteja de intemperii și de a asigura o ardere mai stabilă a arcului.

14 produse

pe pagina
Descrescator

14 produse

pe pagina
Descrescator
consumabile sudura

Sudura este o operatie complexa, realizata cu electrozi prin tehnici specifice, similara cu o lipitura mai trainica, facuta prin schimbarea starii fizice a materialului.

Operatiunea are aplicatii diverse industriale pentru a imbina produse metalice sau chiar crearea de obiecte plastice sau artizanale.

Ea se realizeaza in speciale pe materiale feroase precum otel(tabla) fonta sau inox. Se pot utiliza si alte materiale precum aluminiu, cupru, alama, zinc magneziu sau titan.

Electrozii de sudura sunt sarme metalice conductoare de curent electric, imbracate intr-un strat protector.

Electrozii de inox au o buna rezistenta la coroziune intercristalina iar sudura se realizeaza fara stropire, dupa solidificare zgura fiind foarte usor de indepartat.