Chat with us, powered by LiveChat
Protectie Respiratorie

Protectie Respiratorie

Protectia repiratorie a primit foarte multa atentie in ultimii ani, fapt cauzat partial si de situatia recenta, lipsita de precedent, a pandemiei mondiale. Mastile sunt foarte cautate, oferta de mai jos acoperind nevoile obisnuite dar dispunand si de modele mai usoare, dispensabile, potrivite pentru uz civil.

15 produse

pe pagina
Descrescator

15 produse

pe pagina
Descrescator
Protectie respiratorie

Pe langa masurile obisnuite (igiena mainilor, utilizarea manusilor), ne putem apara de virusi si materiale nocive prin utilizarea unei masti, masti integrale sau semi-masti faciale.

Protectia respiratorie se poate asigura printr-o masca de protectie, masca fiind cea mai buna alegere in caz de contact cu particule sau substante toxice, virusuri.

In mod traditional ele se folosesc in medii de lucru in care se regasesc reziduuri, praf, polen, aerosoli sau alte substante. Exemple concrete putem gasi in procesele vopsire, slefuire, sablare sau medicale.

Modelele cu supapa reduc acumularea de caldura si de umiditate in interiorul mastii, precum si eliminarea excesului de aburi si de dioxid de carbin, imbunatatint confortul utilizatorului si prelunging activitatea.

Mastile sunt confectionate din materiale non-alergice, la standarde europene.

Utilizand mastile din oferta va puteti proteja sanatatea in activitatea de munca, in acelasi timp ferindu-i pe colegi si cei apropiati de riscul de imbolnavire.