Chat with us, powered by LiveChat
Echipamente Protectie

Echipamente Protectie

Echipamente de protectie, haine pentru protectia muncii, imbracaminte de lucru, sunt denumiri pentru unelte ce servesc aceluiasi scop: siguranta. Purtarea echipamentului de lucru este un gest de responsabilitate la locul de munca si o obligatie legala pentru multe categorii profesionale. Lacatusii, sudorii, electricienii, constructorii sunt printre cei vizati. O categorie aparte o fac ocupatiile expuse la substante chimice care pot fi inhalate sau pot intra in contact cu pielea, ochii si mucoasele.
Echipamente Protectie

Cu echipamentul de protectie potrivit, se pot realiza proiectele mai rapid si intr-un mediu sigur.

Aproape orice tip de munca fizica necesita un echipament personal de protectie.

El poate preveni cu desavarsire sau cel putin reduce severitatea accidentarilor la locul de munca, aliniindu-se cu normele de protectie a muncii in vigoare.

Accidentarile pot fi variate, astfel, echipamentul de protectie este proiectat pentru medii de activitate variate precum sudura, taiere, constructii, productie si altele.

Putem deduce ca munca fara echipamente de protectie nu este recomandata in mediile industriale si nu numai, prezenta sa fiind de altfel o cerinta legala in majoritatea cazurilor.

Parcurgeti oferta si alegeti dintre miile de produse disponibile, variind de la incaltaminte sau imbracaminte pana la manusi, halate, veste, pantaloni, sepci sau caciuli.

Toate produsele sunt disponibile in cele mai cautate marimi si culori, fiind astfel potrivite pentru orice gen sau conformatie.

Optati deci pentru echipamente de protectie si inlesniti siguranta utilizatorilor la locul de munca acolo unde hazardele sunt prezente dar nu complet inlaturabile.